ДПС и Продължаваме промяната сблъскаха позиции още от сутринта за изборния

...
ДПС и Продължаваме промяната сблъскаха позиции още от сутринта за изборния
Коментари Харесай

Сутрешен сблъсък между ПП и ДПС за изборните правила

Движение за права и свободи и " Продължаваме промяната "  сблъскаха позиции още от сутринта за изборния кодекс. Снощи до късно заседава правната комисия.

Това, което се случи тази нощ бе един фарс. Това съобщи от трибуната на Народно събрание Андрей Гюров в декларация от името на ПГ на Политическа партия. Поводът бяха в правна комисия. Това беше една насмешка, в която всички маски паднаха, съобщи депутатът и регистрира, че хартиената мафия предходна, с цел да махне регион чужбина. За него това е посягане върху демокрацията.

Дотук със загрижеността за висока изборна интензивност, неудовлетворен е той. Покушението против демокрацията мина, регистрира Гюров. Сега, съгласно него, ще се гласоподава с принтери за бюлетини.

А през вчерашния ден към партиите на статуквото се върнала и Българска социалистическа партия. Думата взе и водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. От Политическа партия напуснаха залата. Мафията напуща, установи Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи направи забележка на парламентарния началник Вежди Рашидов да не позволява обиди в пленарна зала. По думите му в цяла Европа се гласоподава с бюлетини. Съжалявам, само че няма на кого да направя забележка, сподели Рашидов. В зала внезапно влезе Кирил Петков, което провокира бурни реакции и аплаузи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР